Per fer-la necessitem 2 branques d'api, 2 cebes, 2 pastanagues, 4 tomàquets de branca, 1 dent d'all, una llauna gran de tomàquet sencer, un litre i mig d'aigua i unes fulles d'alfàbrega (indispensables). Per començar pelem i tallem les verdures (cebes, api, pastanagues, alls) i els posem a coure en una cassola amb un rajolí d'oli d'oliva. Quan ja estiguin cuites hi posem els tomaquets de branca frescos pelats, la llauna de tomàquet i l'aigua i ho deixem coure tot durant uns 20 minuts. Hi posem les fulles d'alfàbrega i ho triturem tot amb el túrmix.
´Com podeu observar, és una sopa que es fa prou ràpid i que és ideal per sopar entre setmana... I repeteixo: és indispensable posar-hi les fulles d'alfàbrega per donar-hi el gust característic. Com punt culminant s'hi pot afegir mozzarella que queda la mar de bé. Que vagi de gust.
molt bona!!!
ResponSuprimeixBonjour,je viens de parcourir votre blog,j'ai beaucoup aimé....j'ais déjà traité un site comme ca
ResponSuprimeixhttp://modelecuisines.blogspot.com