dimarts, 11 de març del 2014

Magdalenes de pera i panses

Després d'unes setmanes de silenci avui torno a publicar. Bona senyal, això significa que ja torno a estar en forma per acostar-me a la cuina i que va prenent força la meva intenció de reactivar el blog durant els mesos de baixa maternal.
Fa uns quants dies vam fer unes magdalenes de pera i panses. La intenció inicial era fer-les de poma però la meva petita ajudant va decidir que les preferia de pera. Vaig partir d'un parell de receptes que havia trobat per la xarxa i vaig fer una nova versió improvisada que va quedar prou bé.

PEr començar vam engegar el forn. En un bol vam barrejar 4 ous amb 200gr. de sucre morè i hi vam afegir 250ml. de llet, mig got d'oli de girasol, 250grs. de farina, 1 sobre de llevat, una pera tallada a trossets i un grapat de panses. Quan va estar tot ben barrejat vam anar posant aquesta barreja en motllos de magdalena. Ho vam posar al forn durant uns 20-30 minuts a 180º i ja vam tenir-les llestes!




















Haurien quedat millor si abans de posar-les al forn hi haguessim posat una cullerada de sucre per sobre però no hi va haver temps per tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...