dimecres, 14 de març del 2012

Llenties amb calçots, alls tendres xampinyons i pernil

Aquestes són unes llenties que vaig improvisar abans d'ahir per fer el tupper i de pas poder participar a La recepta del 15 d'aquest mes. Les vaig preparar amb algunes coses que vaig trobar per la nevera i que vaig pensar que podien ser una bona combinació: calçots (molt petits), alls tendres, xampinyons i daus de pernil. A aquests ingredients hi vaig afegir una pastanaga i mitja llauna de tomàquet natural sencer (tallat a trossets).
Per començar vaig tallar uns 3 calçots i 6 alls tendres a rodanxetes petites i els vaig posar a una paella juntament amb una pastanaga tallada a trossets petits. Quan ja estava una mica fet li vaig posar tres tomàquets tallats i els daus de pernil salat. A continuació hi vaig posar les llenties (que havia comprat cuites a la botiga, no eren de pot) i un quart de quilo de xampinyons tallats a rodanxes que havia passat prèviament per la paella.



















El resultat va ser un dinar sa i nutritiu, molt ràpid de fer i ideal pel tupper!

4 comentaris:

  1. Mmmmmm, amb la combinació de calçots i alls tendres les trobo ideals! I si és ideal per tupper millor que millor... a casa en fem cada dia!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Caram quin luxe de llenties. Amb els calçots han d'estar tremendes! Guau!

    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...