divendres, 21 d’octubre del 2011

Arròs amb bacallà, espinacs i pebrots del piquillo

L'altre dia vaig comprar bacallà esqueixat ja dessalat i per falta de temps vaig decidir que seria ideal aconseguir fer un plat únic ràpid i fàcil. Vaig decidir fer un arròs amb bacallà i posar-hi també les restes d'una bossa d'espinacs que encara corrien per la nevera i un parell de pebrots del piquillo per donar-hi una mica de color.
En primer lloc vaig posar mitja ceba i un gra d'all picadets molt fins a sofregir en una paella. Quan ja s'havien enrossit hi vaig afegir el bacallà i vaig deixar que es fes una mica i tot seguit hi vaig posar tres pebrots del piquillo tallats a tiretes i les fulles d'espinacs. Hi vaig donar un parell de voltes i hi vaig afegir l'arròs i una mica de brou de peix i d'aigua (crec que amb aigua sola queda més suau). Deixem que es vagi fent durant uns 20 minuts i ja ho tindrem llest.














Jo ho vaig fer amb arròs rodó però si ho fem amb arròs llarg vaporitzat ho podrem portar al tupper sense problemes. És un plat dels que a mi m'agraden: fàcil, ràpid i amb pocs ingredients. També és versàtil: tant pot servir pel tupper com pel típic dia que vé gent a casa a dinar.

1 comentari:

  1. Oh! que bo!! l´arròs de totes les maneres, i amb aquests ingredients genial!!!petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...