divendres, 23 de novembre del 2012

Plàtan a la llima

Avui poso una recepta simplíssima però amb un resultat boníssim i sorprenent. L'he tret del llibre de Ferran Adrià La comida de la familia, un recull de receptes amb coses molt interessants i sorprenents com aquesta.
Es tracta d'unes senzilles postres que només porten 3 ingredients (plàtan, llima i sucre) i que combina la dolçor del plàtan amb el puntet àcid de la llima.
En primer lloc cal posar 4 cullerades d'aigua i 2 de sucre en un recipient i escalfar-lo fins que el sucre estigui dissolt fent així un almíbar. Quan ja està fred s'hi afegeix una mica de ratlladura de llima i el suc de mitja llima. Aquest líquid es barreja amb un parell de plàtans tallats a rodanxes i es deixa a la nevera durant una hora. 





















En un moment ja hem preparat unes postres especials de diumenge!

1 comentari:

  1. jo havia fet aquesta recepta amb el platan sencer, i la verritat és que es una delicia!
    Tindré que probar-ho a la teva manera!
    Em quedo com a seguidora!
    Una braçada!

    http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...