dissabte, 3 de novembre del 2012

Uns panellets diferents II

Si us van agradar els panellets de l'any passat  agafeu-vos fort. Aquest any hem seguit amb la nostra fal·lera innovadora i hem introduït 5 nous gustos diferents.
La base l'hem fet com l'altra vegada barrejant 1 Kg. d'ametlla mòlta, 1/2 kg de sucre i una patata bullida fins aconseguir una massa homogènia. Un cop hem tingut la massa l'hem separat en 5 boles diferents i hi hem barrejat els ingredients de les 5 varietats:

1. Taronja, Cointreau i gotes de xocolata. Doncs això, hi hem barrejat la ratlladura d'un taronja, un rajolí de Cointreau i unes gotes de xocolata negra (concretament les que venen al Mercadona, d'un resultat sorprenent).

2. Crema Catalana: essència de vainilla, canyella i ametlles garrapinyades triturades (per donar-hi un toc cruixent, com si fos el sucre cremat)

3. Xocolata, nous de macadamia i nutella. Es barreja la massa amb cacau en pols i nous de macadàmia una mica triturades, es fa un sot al mig i un cop està cuit el panellet s'omple el sot amb la Nutella.

4. Postres de músic. Es barreja la massa amb fruits secs (pinyons, panses i anous) i un rajolí de moscatell.


5. Mojito. Rom, menta picada i ratlladura de llima.

Un cop tenim fets els panellets els posem al forn ja calent durant uns 8 minuts. És molt important no passar-nos del temps i vigilar-los bé perquè no es torrin massa!























Un any més vam competir amb els nostres cunyats de Canet que van preparar panellets amb melmelada de raïm, sèsam i vainilla, cirera, tiramisú i síndria i meló confitats. Els van quedar molt bonics, potser més que els nostres, però jo m'atreviria a dir que un any més vam quedar empatats i és que hi posem les mateixes ganes, imaginació i esforç!


2 comentaris:

  1. Jo l'any passat vaig provar de fer uns amb curry i estan molt bons! http://www.tv3.cat/cuines/recepta/panellets-delicatessen/6483

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...