dilluns, 25 de juliol del 2011

Post capdesetmana

Després d'uns dies de relax alimentari vé de gust tornar a la normalitat amb un menú més lleugeret que ens faci tornar a sentir bé. Per això avui faré pollastre a la planxa i per no morir d'avorriment ho acompanyaré d'un arròs amb verduretes.


Les verduretes que he triat són bàsicament les que hi havia a la nevera de dilluns: carbassó i pastanaga i hi he afegit una ceba (és un altre ingredient que sempre hem de tenir a casa), ho he passat per la paella tallat petit i hi he posat sal, pebre i unes herbes que vam comprar l'estiu passat a Còrsega (s'hi poden posar també herbes de Provença o orenga):


He triat un arròs mig integral que venen al mercadona ("especial ensaladas y guarniciones") i l'he bullit a part. He fet el pollastre a la planxa i l'he acompanyat de l'arròs saltejat amb les verduretes:

Aquest és el típic plat que ens podem endur al tàper, amb el pollastre tallat a trossets i barrejat amb l'arròs, si el deixéssim així sencer, un cop passat pel microones seria una cosa similar a una sola de sabata...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...