dimecres, 27 de juliol del 2011

Rap amb cloïsses

Avui em venia de gust menjar rap amb cloïsses, un plat molt fàcil i ràpid de fer amb un resultat boníssim.

He comprat un parell de cues de rap i un grapadet de cloïsses, en aquest cas rossellona, més petitona però igualment gustosa (les cloïsses grans estaven pels núvols i ja m'estava sortint una mica de pressupost amb el rap...). Quan he arribat a casa he posat les cloïsses en remull amb un grapadet de sal perque traiessin la sorreta i he rentat una mica les rodanxes de rap i ho he reservat tot a la nevera.


He preparat la picada: 2 grans d'all, 1 branqueta de julivert, 2 cullerades de farina, unes 10 ametlles torrades, 1 gotet de vi blanc, pebre vermell i pebre negre. El més senzill és passar-ho tot pel suplement triturador del túrmix:




Després he posat un rajolí d'oli d'oliva a una cassoleta i a sobre hi he afegit el rap (prèviament salat), les rossellones (chirla en castellà) i hi he posat la picada per sobre:
Ho tapem, ho deixem al foc uns 15-20 minuts fins que el rap estigui fet i les cloïsses estiguin obertes.
Aquest és el resultat:



Es pot guardar d'un dia per l'altre i es pot portar al tàper però és una pena menjar-lo a la taula de l'oficina amb els companys de feina escalfat al microones... és un plat de cap de setmana per degustar amb una ampolla de vi blanc ben fresqueta!

Proveu-ho!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...