dimecres, 27 de juliol del 2011

Can Kenji

Ahir al vespre vam sopar al restaurant japonès Can Kenji, al carrer Rosselló just abans d'arribar a Bailèn. A part dels clàssics assortits de maki i niguiri i d'altres plats típicament japonesos com els fideus yakisoba i el tataki de tonyina s'hi poden trobar altres plats amb ingredients mediterranis ben originals. Vam decidir provar coses diferents com les flores de carbassó farcides de formatge, unes brotxetes de llagostins amb espàrrecs verds i tomàquet sec i un tempura de sardines sobre una base de crema d'esbergínia i miso. Les tres coses estaven delicioses i perfectament presentades.


També vam demanar un tataki de tonyina amb guacamole i un assortit de makis, també boníssim. La carta de postres és prou extensa i inclou clàssics japonesos com el gelat de te verd i d'azuki (mongeta vermella) i el doriyaki.


Erem 3 persones, vam demanar aquests 5 plats, 3 postres, 3 cerveses Asahi i 1 aigua i ens va sortir per 19 € per persona.





Flors de carbassó farcides de formatge





Tempura de sardines sobre crema d'esbergínia i miso




Brotxetes de llagostins, espàrrecs verds i tomàquet sec


1 comentari:

  1. Nosaltres també hi vam anar l'hivern passat i vam quedar gratament sorpresos, el menú degustació inclou alguns dels plats que has comentat com les flors de carbassó..bo, Can Kenji, bo!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...