Índex de receptes

Amanides
Amanida Cèsar
Amanida de tomàquet i salmó fumat
Cabdells a la planxa amb vinagreta de menta

Arròs i pasta
Arròs amb bacallà, espinacs i pebrots del piquillo 
Arròs amb calamar i cloïsses
Arròs amb conill i camagrots
Arròs amb verdures a la provençal
Canelons de bacallà i gambes amb salsa de piquillos
Fideus rossejats amb gambes, cloïsses i calamar
Fideus yakisoba amb gambes
Lassanya d'espinacs a la catalana
Macarrons a la boscaiola (versió lleugera)
Pasta amb carbassó i gambes
Pasta amb calamars, gambes i cloïsses
Ragú de vedella (salsa per la pasta)
Risotto de rossinyols i trompetes de la mort
Spaghetti amb all, bitxo i pinyons

Sopes i cremes
Crema de carbassa i pastanaga a l'anís estrellat
Crema de carxofa amb cruixent d'ibèric
Crema de tomàquet amb parmesà
Sopa de tomàquet de Jamie Oliver
Sopa minestrone amb galets de Nadal

Llegums i verdures
Bròquil Rajastani
Carbassons en vinagre i herbes aromàtiques
Llenties amb calçots, alls tendres, xampinyons i pernil salat
Llenties guisades

Carn
Conill amb fruits de tardor (Recepta Convidat)
Conill guisat amb dàtils
Espatlla de xai al forn amb patates
Estofat de vedella amb patates
Fricandó amb moixernons
Gulash de gall d'indi amb carbassa
Lomo saltado
Mandonguilles amb alberginia i tomàquet
Mandonguilles amb salsa de pastanaga i poma
Moussaka
Ossobuco a la milanesa
Pernilets de pollastre farcits de pernil i formatge amb salsa de poma
Pollastre al curry verd (Recepta Convidat)
Pollastre al forn en bossa
Pollastre al curry amb verduretes
Pollastre a la provençal amb olives negres
Pollastre i gambes al curry verd (mar i muntanya thai)
Pollastre fregit amb pebrot verd i algbergínia (menú japonès)
Pollastre marinat al forn amb moniatos glacejats amb mel i canyella
Pollastre marinat estil marroquí amb cuscús
Vedella guisada amb cervesa negra
Vedella guisada amb xampinyons i olives

Peix
Bacallà Ajoarriero
Bacallà al forn amb allioli d'escalivada
Bacallà amb ceba i poma al forn amb mel
Bonítol amb salsa de tomàquet i olives
Calamars amb tomàquet i vi blanc
Caldereta de llamàntol
Filets d'orada marinats al forn
Gambes i cloïsses amb llet de coco i fulles de coriandre
Llobarro al forn amb patates
Llobarro amb calçots i tomàquet confitat (Recepta Convidat)
Lluç a la sidra
Lluç amb vi blanc i julivert
Moll de roca al vi blanc
Rap amb cloïsses
Sardines al forn
Sardines en escabetx
Tàrtar de salmó
Truita de riu farcida de pernil
Turbot al forn amb patates
Turbot al forn acompanyat de ceba caramel·litzada i puré de moniato
Verat en escabetx

Idees per sopar

Croquetes de la carn del brou
Entrepà d'hummus i amanida d'albergínia escalivada

Torrades amb alvocat i tomàquet sec
Tortitas amb tzatziki i salmó fumat
Truita d'alls tendres, xampinyons i pernil salat

Coses dolces
Crumble de poma
Linzer Cookies
Magdalenes de pera i panses
Mousse de mango i plàtan amb iogurt
Pa de pessic de carbassa
Panellets (diferents)
Panellets diferents II
Panellets diferents III
Pastís d'aniversari amb fondant
Pastís de formatge amb melmelada de gerds
Pastís de llimona "Diamant"
Pastís de moniato amb frosting de formatge
Pastís de pastanaga
Pastís de poma (Recepta Convidat)
Pastís de poma alsacià
Pastís de te matcha amb farcit de lemon curd
Pastís d'aniversari de xocolata i taronja
Plàtan a la llima
Postres de mandarina
Tatin de figues

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...