Avui em venia de gust menjar rap amb cloïsses, un plat molt fàcil i ràpid de fer amb un resultat boníssim.
He comprat un parell de cues de rap i un grapadet de cloïsses, en aquest cas rossellona, més petitona però igualment gustosa (les cloïsses grans estaven pels núvols i ja m'estava sortint una mica de pressupost amb el rap...). Quan he arribat a casa he posat les cloïsses en remull amb un grapadet de sal perque traiessin la sorreta i he rentat una mica les rodanxes de rap i ho he reservat tot a la nevera.
He preparat la picada: 2 grans d'all, 1 branqueta de julivert, 2 cullerades de farina, unes 10 ametlles torrades, 1 gotet de vi blanc, pebre vermell i pebre negre. El més senzill és passar-ho tot pel suplement triturador del túrmix:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsOs1rKcHnf4s2FrD46Fzh3RT3nJ_y0ysE4AUlnq0mVEHV_gCFiCf_GH5ULQIJY_qSewE5igmt-Pi8TzmdB6oXEOBRsRUvPujKDSgyUyVKrFdOn_H0qDdgGR5nlR4Jpu2DGFFzYgHpgxva/s320/IMG_7712.jpg)
Després he posat un rajolí d'oli d'oliva a una cassoleta i a sobre hi he afegit el rap (prèviament salat), les rossellones (chirla en castellà) i hi he posat la picada per sobre:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6EBZvEsAV-JdkIdx7d5hiSOyxsNAIAm0y9z8z_5kFPipfnQGUJg0FVw0Sd2H9T-NkKNlfhyWHLjP5w-x1EqqaRaQVSKRnWPwOs5BfFliJZFnIcVxtpLwAdftpp0UN3nj-ivsHgcvCSs8j/s320/IMG_7714.jpg)
Aquest és el resultat:
Es pot guardar d'un dia per l'altre i es pot portar al tàper però és una pena menjar-lo a la taula de l'oficina amb els companys de feina escalfat al microones... és un plat de cap de setmana per degustar amb una ampolla de vi blanc ben fresqueta!
Proveu-ho!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada