dijous, 4 d’agost del 2011

Una setmana més tard... tzatziki i salmó fumat

...he aconseguit tenir connexió i tenir un moment per fer una nova entrada. Això d'estar de vacances és estressant!

Començaré amb un sopar ràpid i fàcil que vam improvisar divendres passat quan va venir la meva germana i el meu cunyat a sopar. Volíem menjar alguna cosa sana però que fos una mica diferent, un sopar de divendres, vaja.

En primer lloc vaig fer una mica de tzatziki: vaig barrejar un parell de iogurs naturals (encara és més bo si es fa amb iogur grec), mig cogombre ratllat, una dent d'all ratllada, un rajolí d'oli, sal i una mica de comí en pols.

Vam posar a taula el bol amb el tzatziki, un plat amb salmó fumat, un plat amb tomàquet a rodanxes i un plat amb rúcula. Vam escalfar unes tortitas (en aquest cas les del mercadona) i les vam posar a un altre plat.


El sopar consistia en posar a sobre de la tortita el salmó fumat, unes rodanxetes de tomàquet i la rúcula i cobrir-ho amb el tzatziki i després enrotllar-ho tot plegat.
















És una manera ben fàcil de fer un sopar diferent quan ve gent a sopar inesperadament i s'ha d'improvisar alguna cosa sense haver de comprar molt ni tenir molta feina. També quedaria bo canviant la tortita per un pa integral o un pa de llavors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...