divendres, 18 de novembre del 2011

Mousse de mango i plàtan amb iogurt

Aquestes són unes postres molt saludables i lleugeres a base de fruita i iogurt ideals per quan hi ha convidats i  volem fer alguna cosa diferent sense complicar-nos massa la vida ni augmentar les calories totals de l'àpat. Estan inspirades en aquesta recepta de Directo al paladar amb algunes variacions.
En primer lloc (i aquest és el pas més pesadet) s'han de pelar 2 mangos, tallar-los a trossos i triturar-los amb el túrmix juntament amb mig plàtan. Jo hi he afegit també una llavor de cardamom  per donar-li un toc diferent i exòtic i haig de dir que ha estat un encert.
Després afegim el suc d'una taronja, un iogurt natural, la gelatina que hem dissolt en una mica d'aigua tèbia (jo l'he fet servir en pols però es pot fer servir també una làmina) i una clara d'ou batuda al punt de neu. Ja ho tenim llest, ara només caldrà posar-ho en bols individuals i deixar-ho a la nevera durant un parell d'hores per tal que agafi una mica de consistència.




En el moment de servir hi he ratllat una mica de xocolata negra per sobre per decorar i donar-hi una mica de color
Seguint aquesta mateixa fórmula es poden fer servir altres fruites i si passem per alt qualsevol restricció amb els greixos i hi posem mascarpone enlloc de iogurt...mmmmh...

2 comentaris:

  1. Unes postres delicioses sense dubte! Amb una benvinguda així a qualsevol casa quedes genial :)
    Gràcies a l'intercanvi de receptes de galetes he descobert el teu blog, ens haurem de sorprendre l'una a l'altre jajaja, ja tinc alguna idea per tu, en breus te la faré arribar :P
    un petó

    ResponElimina
  2. La vaig veure a D al P i em va agradar, amb les teves variacions no és queda enrere!! petons i feliç diumenge!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...