dilluns, 12 de desembre del 2011

Arròs amb calamar i cloïsses

Només amb calamar i cloïsses i sense molta complicació vaig preparar aquesta pseudo-paella que, tot i no assolir la categoria de paella per falta d'ingredients, va quedar prou bé i és un plat prou recomanable per fer qualsevol dia de festa.
Per fer-lo vaig necessitar una ceba petita, un pebrot verd, un parell de tomàquets ratllats, un parell de calamars, un grapat de cloïsses, brou de peix i, evidentment, arròs. En primer lloc vaig fer el sofregit: vaig enrossir la ceba i el pebrot verd i a continuació hi vaig afegir el tomàquet i vaig deixar que es fes tot una mica. Després hi vaig posar el calamar, ho vaig deixar uns minuts  i hi vaig posar l'arròs, en aquest cas arròs bomba, i el brou de peix. No cal dir que tots els brous són millors si es fan a casa però per fer arrossos i fideus normalment faig servir els de tetra brick que no estan malament i ens estalvien un munt de temps (de fet crec que si no existissin no faria arrossos tan sovint). Quan va començar a bullir hi vaig posar les cloïsses i una mica de safrà i ho vaig deixar coure 20 minutets, fins que l'arròs va estar a punt i llest per servir.




















Si enlloc de posar arròs bomba hi posem arròs vaporitzat, fem alguna ració més (i no repetim!) podem aconseguir algun tupper per portar a la feina durant la setmana.

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta que fa aquest arròs!
    Em sembla que demà ja sé que faré per dinar!

    ResponElimina
  2. Ja he vist un altre amb calamars.... la vull fer hauré d´anar a comprar calamars, m´encanten els arrossos!!!Muaks

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...