A aquesta barreja hi podem afegir els ingredients que més ens vinguin de gust, en el meu cas pernil dolç, olives negres i tomàquets secs.
Per preparar el pastís només cal barrejar tots aquests ingredients. Comencem batent els ous i la farina amb una mica de sal i després hi afegim l'oli, la llet, els formatges, les olives i els tomàquets secs tallats a trossets petits i uns daus de pernil dolç. Ho posem en un motlle allargat i al forn pre-escalfat a 200º durant uns 30 minuts o fins que l'escuradents surti net.
Presentat sobre un plat de Miralda feia aquesta pinta:
Sí que sembla fàcil...! Berta, el farcit que has triat em sembla molt bo! Sobretot, tomàquet secs i olives, a mi em perden!! Bona manera de celebrar l'aniversari i... felicitats!!!!
ResponEliminaMoltíssimes felicitats Berta!!! Segur que els teus companys van estar molt contents. Petonets
ResponEliminaBerta!!! quin pastis... aquest l´hig de fer, amb el toc de formatge de cabra ha d´estar genial!!
ResponEliminat´envio una foto
petons