dilluns, 20 de maig del 2013

Pastís fred de formatge de cabra, pernil, tomàquet sec i olives negres

Per celebrar el meu aniversari a la feina vaig preparar un pastís salat molt i molt fàcil i ràpid que vaig improvisar una mica amb els ingredients que tenia per la nevera. La base del pastís són 3 ous, 100 gr de  formatge philadelphia i 100 de formatge de cabra (o 200 de philadelphia), 150ml de llet, 100 grs de farina i 100gr. de formatge emmental ratllat, mig gotet d'oli d'oliva i un polsim de sal. 
A aquesta barreja hi podem afegir els ingredients que més ens vinguin de gust, en el meu cas pernil dolç, olives negres i tomàquets secs.

Per preparar el pastís només cal barrejar tots aquests ingredients. Comencem batent els ous i la farina amb una mica de sal i després hi afegim l'oli, la llet, els formatges, les olives i els tomàquets secs tallats a trossets petits i uns daus de pernil dolç. Ho posem en un motlle allargat i al forn pre-escalfat a 200º durant uns 30 minuts o fins que l'escuradents surti net.

Presentat sobre un plat de Miralda feia aquesta pinta:

3 comentaris:

  1. Sí que sembla fàcil...! Berta, el farcit que has triat em sembla molt bo! Sobretot, tomàquet secs i olives, a mi em perden!! Bona manera de celebrar l'aniversari i... felicitats!!!!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes felicitats Berta!!! Segur que els teus companys van estar molt contents. Petonets

    ResponElimina
  3. Berta!!! quin pastis... aquest l´hig de fer, amb el toc de formatge de cabra ha d´estar genial!!
    t´envio una foto
    petons

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...