Per fer-lo només necessitem mig conill tallat a trossets, 2 dents d'all, mig pebrot verd, mig pebrot vermell, una ceba de figueres, una llauna de tomàquet sencer (o tres tomàquets madurs ratllats), un litre de brou de pollastre, 4 tasses d'arròs i un grapat de camagrocs frescos.
Per començar salem el conill i el rossegem a la paella que farem servir i el reservem. A continuació fem el sofregit amb la ceba, els pebrots i les dues dents d'all tallades a trossets petits. Quan ja estiguin una mica fets afegim el tomàquet, hi posem una mica de sal i li donem un parell de voltes. A continuaciói tornem a posar el conill, ho barregem una mica i ja podem posar l'arròs. Afegim el brou de pollastre que prèviament haurem escalfat i també els camagrocs que hem netejat i deixem que es vagi fent l'arròs durant uns 20 minuts.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUdVKsO37ylepa4XrOmW0ex5aXOfq4Mn78QmpEDwfWP239tA4w-2ndFym_YDpNt9F8-4kQvcb_fx9sGEE0egwtVNUHLPEPrb0XHVRoGbTcBBMQq34e-GaTJErjipd5qrOeTAtfOjMn0wrD/s400/IMG_1579.jpg)
El resultat no ha estat gens decebedor! No us oblideu de tenir una bona copa de vi ben aprop per acabar de gaudir-ne!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada