dimecres, 4 de gener del 2012

Pastís de poma alsacià

Una recepta dolça per començar l'any!
L'altre dia vaig preparar un pastís de poma tret de El gran libro de la repostería (amb algunes variacions per simplificar) i la veritat és que va quedar molt bé i no va resultar gens difícil.

Per tal d'anar més ràpid i tenir menys feina vaig comprar una massa de pasta de full ja preparada, fet que suposo que li resta alguns punts al resultat però compensa tenint en compte el temps estalviat. En primer lloc es posa la massa de pasta de full sobre un motllo rodó i s'engega el forn a 180º. Es pelen 3 pomes, es tallen per la meitat, se'ls treu el centre, s'hi fan uns talls molt prims longitudinalment i s'hi posa suc de llimona per sobre per tal que no es posin negres. Es posen les pomes sobre la massa i s'enforna uns 10 minuts. Mentre es va coent es baten 3 ous i s'hi afegerixen 100 grams de sucre, es barreja bé i es posen 125ml de nata líquida i l'interior de mitja baina de vainilla. Es treu el motllo del forn, es posa aquesta barreja per sobre, es torna a posar al forn durant 20-30 minuts més i ja està llest.





És un pastís molt vistós que no costa gaire de fer, èxit assegurat!

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...