divendres, 27 de gener del 2012
Truita d'alls tendres, xampinyons i pernil salat
Aquestes últimes setmanes han estat una mica intenses i per això no havia donat gaires voltes a la proposta de Memòries d'una cuinera del mes de gener. Quan aquesta tarda he anat a comprar fruites i verdures per la setmana i he vist uns manats d'alls tendres al costat d'una caixa de xampinyons he pensat que era una combinació ideal per fer una truita i he recordat que justament era la truita la proposta del gener de Memòries d'una cuinera. Amb aquests dos ingredients i uns daus de pernil salat que corrien per la nevera he preparat una truita que m'ha permès arribar in extremis a participar aquest mes.
Per fer la truita simplement he rentat i tallat els alls tendres i els xampinyons i els he posat a una paella. Quan ja estaven cuits he destapat la paella perque s'evaporés l'aigua dels xampinyons, hi he afegit els daus de pernil i unes quantes fulles de julivert picades. Després he batut els ous i el mestre de truites de casa ha fet la resta. Ha quedat molt bona, llàstima que la foto no li faci gaire justícia...
Tinc entès que en algunes cases la truita és el sopar de dilluns, nosaltres en mengem un dia a la setmana, normalment el típic dia que no tenim res pensat. Sempre vé de gust, amb una cervesa ben fresqueta i una bona llesca de pa amb tomàquet...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
m'apunto aquesta truita tan exquisida
ResponEliminaA casa tampoc tenim dia concret per menjar la truita... i és que una proposta com la teva ve sempre de gust!
ResponEliminaPetonets
Sandra
i per què no he rebut la teva actualització??? :( Aquesta truita ens encanta!!!! en fem una molt similar. Moltíssimes gràcies per participar. Petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaA mi em va passar el mateix però vaig canviar els xampinyons per gírgoles!
ResponEliminaPetons i moltíssimes gràcies per participar.