dijous, 27 d’octubre del 2011

Lluç amb vi blanc i julivert

Aquesta és una altra recepta de peix molt gustosa que es fa amb molt pocs ingredients i en menys de 30 minuts. Per fer-la només necessitarem un lluç tallat en supremes (si el tallem en rodanxes és més complicat de portar al tupper), una mica de farina, una ceba, mitja dotzena d'ametlles torrades, all, julivert i un gotet de vi blanc.
Per començar escalfem un rajolí de d'oli a una cassoleta plana i hi posem un all i una ceba picadets. Hi posem un got de vi blanc i unes quantes fulles de julivert picat, ho remenem una mica i ho deixem fer una estoneta per tal que s'evapori l'alcohol. A continuació hi posem els talls de lluç prèviament passats per farina, els deixem fer una mica i els tombem. Si es queda sense líquid hi posem una mica d'aigua.
Finalment hi posem les ametlles picades i un altre grapadet de fulles de julivert picades i ho deixem que s'acabi de fer uns minutets més.















No sempre és fàcil portar peix al tupper perquè no sempre aguanta bé el reescalfament al microones i pot quedar sec o fer massa olor. Es pot fer també amb rap i queda molt bo però pensant en el tupper, em sembla una llàstima menjar el rap reescalfat (tal com estan els preus, no és un peix que puguem menjar cada dia...)















Aquest lluç és ideal pel tupper i per aquesta raó participo amb aquest plat en el concurs de valira que organitza la Dolorss de blog de cuina


5 comentaris:

  1. Moltes gràcies Berta per la teva segona aportació, sens dubte una bona proposta per endur-nos a la feina o al cole.

    Petons

    ResponElimina
  2. Un peix molt bo i saludable!!! bona idea!

    ResponElimina
  3. felicidades por el premio
    saludos
    miquel

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta! Jo també et donaría un premi!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...