dimarts, 18 d’octubre del 2011

Pasta amb carbassó i gambes

Aquest blog ja ha superat les 1000 visites! Suposo que no és gaire però em fa molta il·lusió que hi hagi gent que em vagi visitant i fins i tot que arribi a cuinar les receptes que vaig penjant...
Aquesta és la típica recepta de pasta molt ràpida de fer i amb pocs ingredients que es pot improvisar en qualsevol moment. Només necessitem un carbassó, una ceba, unes quantes gambes pelades (congelades) grans, una llauna de tomàquet natural i una mica de vi blanc-
Fem un sofregit com sempre, posant primer la ceba, després el carbassó i per últim els tomàquets tallats a trossets. Hi vaig posar també un tros de bitxo per tal de donar-hi un punt de picantor però això ja va a gustos... Quan el sofregit ja està fet s’hi posa mig gotet de vi blanc es deixa evaporar i després s’hi afegeixen les gambes i es deixen coure uns minuts.














Es barreja el sofregit amb la pasta (en aquest cas spaghetti) i ja està llest. Una amiga italiana em va dir que quan la salsa (il sugo) porta peix o marisc és convenient fer servir pasta llarga per això crec que spaghetti o tallarines van perfecte amb aquest plat.

2 comentaris:

  1. Fàcil i sobretot bona, o sigui que ja ho té tot per ser una recepta fantàstica!! :D
    Enhorabona per les 1000 visites, fa una il·lusió tremenda!! Ja veuràs quan vagin pujant els números no t'ho acabaràs de creure!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...